Symposium esoteriasta ja mystiikasta

Uuden etsijät -hanke järjestää yhdessä Donner-instituutin kanssa esoteriaa ja mystiikkaa tarkastelevan symposiumin Turussa 5.–7. kesäkuuta 2019.

Symposiumin keynote-puhujina ovat hankkeen johtaja Maarit Leskelä-Kärki, pitkän linjan esoteerisuuden tutkija Olav Hammer Tanskasta, nuorempaa polvea edustava taiteen ja esoterian sekä satanismin tutkija Per Faxneld Ruotsista ja okkulttuuria tutkiva Christine Ferguson Britanniasta. Tarkemmat tiedot puhujista ja alustuksista löydät täältä.

Symposiumin call for papers on avattu, ja voit lähettää ehdotuksiasi paneeleiksi ja abstraktisi vuoden 2018 loppuun asti.

Osallistujille on tarjolla tieteellisen ohjelman lisäksi paljon muutakin kiinnostavaa. Symposiumin ekskursio ja illallinen järjestetään Espoon Gallen-Kallela-museossa, jonne avautuu toukokuussa 2019 Uuden etsijät -hankkeen tutkijan Nina Kokkisen kuratoima, selvänäköisyyttä suomalaisessa taiteessa esittelevä näyttely.

Uuden etsijät -hanke tekee yhteistyötä myös Kustavissa sijaitsevan ArtTeatro-sirkusryhmän kanssa. Osallistujat saavat nauttia myös tämän yhteistyön hedelmistä.

Varta vasten symposiumin osallistujia varten toteutetaan opastettu ja dramatisoitu kävelykierros esoteerisen ja okkultin Turun historiaan ja vähän nykypäiväänkin. Kierroksen toteuttavat Turun yliopiston opiskelijat.

Tervetuloa Turkuun!

Symposiumin kotisivut: www.abo.fi/esomyst

Symposiumin Facebook-tapahtumasivu: Approaching esotericism and mysticism

#esomyst

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: